Netwerk COVID-19

Dit was van maart 2020 tot begin 2021 een netwerk van en voor radiologen/NVvR-leden in de Nederlandse ziekenhuizen, die elkaar laagdrempelig konden informeren over hun kennis en ervaring met COVID-19 uit de eigen klinische praktijk. Het was een tijdelijk netwerk gezien de uitbraak van het Corona-virus SARS-CoV-2 en de behoefte aan onderlinge informatie-uitwisseling.

Het tijdelijk netwerk heeft de actualiteit gevolgd van 15 maart t/m 15 juni 2020.

Informatie

Informatie uit de mailings aan de netwerkleden, nieuwsberichten en andere documenten zijn nog steeds beschikbaar voor alle NVvR-leden op de pagina Informatie / nieuws / documenten van dit netwerk (zie ook in de menubalk, zichtbaar na inloggen).

De Handreiking Standaardverslag CT-thorax COVID inclusief CO-RADS en CT-score is publiek beschikbaar. Klik hier.

Het netwerk was geïnitieerd door het NVvR-bestuur.

Gezien de snelheid van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus/COVID-19 en het bijbehorende (medisch inhoudelijke) beleid zal gedeelde en gepubliceerde informatie door de tijd worden ingehaald en door voortschrijdend inzicht mogelijk zijn achterhaald. Dit vraagt van iedereen eigen afwegingen en verantwoordelijkheid wat hij/zij met de informatie doet en in hoeverre deze geschikt is om te delen en verder te verspreiden.

Het is niet meer mogelijk om lid te worden van dit netwerk c.q. van deze "sectie".

Documenten Netwerk COVID-19

Er zijn geen documenten gevonden die voldoen aan deze criteria.