SandWichCursus

Algemene voorwaarden en informatie Sandwichcursus.

In het voorjaar en het najaar worden door de Sandwichcursus-commissie van de NVvR de Sandwichcursussen georganiseerd. Jaarlijks wordt de Bart Wiarda prijs uitgereikt aan de spreker van een parallelsessie, die het afgelopen kalenderjaar het hoogst heeft gescoord in de evaluaties.

Flyer CLUB Sandwich 24-26 mei 2023

Inschrijven CLUB Sandwich 24-26 mei 2023

CLUB Sandwich

Op 24, 25 en 26 mei 2023 bundelen de Sandwichcursus-commissie en het comité Radiologendagen de krachten en organiseren zij een uniek 3-daags congres in de Reehorst in Ede voor heel radiologisch Nederland: CLUB Sandwich!

Vanaf nu kunt u zich inschrijven voor één, twee óf zelfs drie dagen. Zowel de vaste SWC bezoeker als de Radiologendagen deelnemer komt ruimschoots aan zijn/haar trekken. Bij deelname van drie dagen weet u zeker dat u niets mist van de plenaire vakoverstijgende sessies en de vakinhoudelijke parallelsessies. Het feest op donderdag 25 mei in de 'Mauritskazerne’ mag natuurlijk niet ontbreken.

Programma
Klik hier voor de flyer met het volledige programma en overige belangrijke informatie over de CLUB Sandwich.

Comité CLUB Sandwich
Bibi Martens (MUMC+), Joost Nederend (Catharina Ziekenhuis), Caroline Beaumont (Erasmus MC), Sanne de Boer (MUMC+), Ufuk Kizilates (ZGT locatie Almelo MRON), Julia Huijbregts (Rijnstate ziekenhuis), Frank Wessels (UMCU), Onno Vijlbrief (ZGT locatie Hengelo MRON), Suzanne van der Pol (bureau NVvR)

De Reehorst is zo flexibel geweest om de SWC dagen van juni te verplaatsen naar de dagen van de CLUB Sandwich in mei.

SWC najaar 2023: Thorax- en Cardiovasculaire Radiologie

Van 7 tot en met 10 november 2023 vindt de SandWichCursus plaats in de Reehorst te Ede. De SWC Thoraxradiologie is op dinsdag 7 en vrijdag 10 november 2023 en de SWC Cardiovasculaire radiologie is op woensdag 8 en donderdag 9 november 2023.

Voorgaande SWC'en

De abstracts en de presentaties van de SWC kunt u vinden bij publicaties (hiervoor dient u wel te zijn ingelogd op de website). Niet alle presentaties die worden gegeven tijdens de SWC zullen op de website staan omdat niet alle sprekers hier toestemming voor verlenen.  
Er wordt geen mogelijkheid geboden om live streams van de online SWC terug te kijken.

Zie Cursussen en congressen voor de meerjarenplanning van de Sandwichcursus.
Klik hier voor meer informatie over de voorgaande SWC'en.

Inschrijving

 • U kunt zich online inschrijven via https://inschrijven.radiologen.nl/
 • Voor leden kan dat door in te loggen met dezelfde inloggegevens (lidnummer en wachtwoord) als voor de NVvR website www.radiologen.nl en de RAD App.
 • Elk lid dient op de website een keer te hebben ingelogd, via de procedure "Nieuw wachtwoord aanmaken", alvorens weer op https://inschrijven.radiologen.nl/ kan worden ingelogd om in te schrijven.
 • Ook niet-leden (artsen) kunnen deelnemen door in deze inschrijvingsmodule SWC een tijdelijk account aan te maken.
 • Bij de inschrijving dient u aan te geven voor welke parallelsessies u wilt inschrijven. Er is een beperkt aantal plaatsen per sessie, inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst.
 • De studiebelasting is 5 tot 6 uren per SWC, per dag. Voor accreditatiepunten zie de congresagenda in GAIA.
 • Uw inschrijving voor de SWC is voltooid na betaling via iDeal, Mister Cash of  Credit Card (Mastercard of Visa); er is geen mogelijkheid voor automatische incasso. 
 • Uw inschrijving is na betaling definitief. U ontvangt dan een automatische bevestiging per e-mail, met daarin uw bewijs van inschrijving, de factuur én uw persoonlijke programma. 
 • Na registratie heeft u wel nog 14 dagen (wettelijke) bedenktijd en tot circa 2 weken voor de SWC (zie het programmaboekje per SWC voor de exacte datum) kunt u uw inschrijving kosteloos annuleren (onder aftrek van € 15 administratiekosten) via 'inschrijven.radiologen.nl'. Restitutie van uw inschrijfgeld geschiedt later door de NVvR. Na deze datum kan geen restitutie meer plaatsvinden.
 • Toegang tot de cursus wordt alleen verleend wanneer het cursusgeld voor aanvang van de cursus is voldaan.
 • Indien u een hotelkamer wenst te reserveren, kunt u dit aangeven bij de inschrijving. Uw kamer is definitief als de betaling is ontvangen.
 • De congresbadge met daarop uw naam, persoonlijk programma en uw QR code kunt u ophalen bij de registratiebalie in De Reehorst.
 • Het congresprogramma, uw persoonlijke programma van de SWC en uw congresregistratie tijdens de SWC gaat via de RAD App op uw mobiele telefoon, tablet of laptop.
 • Hoe vindt u de RAD App? Toets in het app zoekprogramma van uw browser in: 'nvvr' (‘ rad app’ intypen werkt niet goed). Download de RAD App door de RAD App met het NVvR logo aan te klikken en vervolgens door op ‘installeren‘ te drukken.
 • Indien u vragen heeft over de inschrijving stuurt u dan een mail met uw vraag, uw naam en zo nodig uw telefoonnummer naar 'registratievraag@radiologen.nl'.
 • Met alle informatie, die wordt verstrekt door deelnemers aan de SWC, wordt vertrouwelijk omgegaan door de NVvR, congresorganisatie, cursusleiders en sprekers. Zie ook het privacystatement van de NVvR.
 • Op alle gebruikte leermiddelen berust copyright.
 • Indien u klachten heeft over (de organisatie of inhoud van) de SWC leest u in de klachtenprocedure meer over hoe en waar u een klacht kunt indienen. 

Tarieven

Zie programmaboekje van de desbetreffende cursus voor de exacte data van inschrijving en de daarbij behorende tarieven.

Informatie voor cursusleiders en sprekers Sandwichcursus

Klik hier