Informatie industrie

De Nederlandse Vereniging voor Radiologie (NVvR) is de beroepsvereniging voor radiologen die vele activiteiten organiseert. De NVvR brengt haar circa 2.000 leden daarvan onder andere op de hoogte via de kwartaaluitgave MemoRad. Bedrijven kunnen intekenen op deze NVvR-activiteiten. Hierbij ontvangt u de intekenlijst voor 2024.

Onderstaand volgt een toelichting bij de items op de lijst.

Sandwichcursus
De Sandwichcursus (SWC) wordt in 2024 twee keer door de NVvR georganiseerd. Het is een nascholingscursus waarbij twee radiologische aandachtsgebieden op twee verschillende dagen centraal staan. Het programma wordt dezelfde week herhaald. Een totale SWC duurt dus vier dagen. Er zijn zowel plenaire sessies met vooraanstaande sprekers als parellelsessies. In 2024 zullen de twee SWC’en in de Reehorst in Ede plaatsvinden.

De SWC is interactief van opzet en is voornamelijk bedoeld voor de ouderejaars aios en radiologen. Het is voor u mogelijk om standruimte te huren op de SWC. Een standaardstand heeft een afmeting van 3x2 m en maximaal 2 personen mogen zo’n stand bemannen. De stand bemanning krijgt een lunch, koffie/theepauze en twee parkeerkaarten aangeboden. Uw logo wordt vermeld in de RAD App en u heeft de mogelijkheid om 1-minuut te pitchen bij aanvang van de plenaire sessies op dinsdag en donderdag. Bovendien wordt het logo van uw bedrijf tijdens de pauzes op een groot scherm in de zaal getoond. De NVvR kan u, in samenwerking met de congresorganisatie BENG!, wellicht nog meer mogelijkheden aanbieden om uw naamsbekendheid te vergroten.

U kunt uw belangstelling voor deze evenementen kenbaar maken op de intekenlijst. BENG! zal daar zo spoedig mogelijk contact met u over opnemen.

Graag maak ik u erop attent dat de eerste Sandwichcursus met de aandachtsgebieden Acute radiologie en Neuroradiologie van 6 tot en met 9 februari 2024 staat gepland.

Radiologendagen met het beste van de SandWichCursus (SWC): Zien en gezien worden
Op 23 en 24 mei 2024 zal in 1931 Congrescentrum ’s Hertogenbosch het jaarlijkse congres Radiologendagen met het beste van de SWC worden georganiseerd met als thema: Zien en gezien worden. Er zullen vakinhoudelijke en sectie- en subspecialisme-overstijgende onderwerpen aan bod komen in plenaire- en parallelsessies. De organisatie is in handen van BENG!.

U kunt uw belangstelling voor dit evenement kenbaar maken op de intekenlijst. BENG! zal daar zo spoedig mogelijk contact met u over opnemen.

MemoRad
Elk kwartaal (maart, juni, september en december) verschijnt onze verenigingsuitgave MemoRad in een oplage van 2.200 exemplaren. MemoRad wordt toegestuurd aan alle NVvR-leden (ongeveer 95% van de Nederlandse radiologen is lid van de NVvR!), maar ook aan zusterverenigingen en een aantal instanties binnen en buiten de gezondheidszorg. Als adverteerder krijgt u een gratis exemplaar van MemoRad toegestuurd. U kunt adverteren in één of meerdere edities van MemoRad of een insert/folder laten bijvoegen.

Hopelijk heeft u met het bovenstaande een indruk gekregen van de mogelijkheden die de NVvR biedt om uw naamsbekendheid onder radiologen te vergroten. Mocht u hier zelf nog andere ideeën over hebben dan is overleg hierover altijd mogelijk.

Als u bijgevoegde intekenlijst met uw interesses per e-mail en uiterlijk 24 november 2023 aan het bureau NVvR retourneert, ontvangt u een ontvangstbevestiging. Enige weken voor de Sandwichcursus of Radiologendagen met het beste van de SWC ontvangt u over deze activiteiten nadere praktische informatie van de congresorganisatie BENG!.

Mochten bij u nog vragen resteren, dat kunt u natuurlijk contact opnemen.