Commissie Wetenschap zoekt nieuwe leden

De commissie Wetenschap houdt zich bezig met de ontwikkeling en coördinatie van het NVvR wetenschapsbeleid en speelt een belangrijke en actieve rol bij het inventariseren, stimuleren en ondersteunen van verschillende aspecten die gerelateerd zijn aan alle wetenschappelijke en innovatieve activiteiten binnen de radiologie in Nederland.

Waar nodig vindt afstemming en uitwisseling plaats met andere commissies en secties binnen de NVvR en de Raad Wetenschap van de Federatie Medisch Specialisten.

Deze groep enthousiaste radiologen vergadert vijf maal per jaar over Wetenschap & Innovatie dossiers van binnen en buiten de vereniging. Voor een goede verdeling van aandachtsgebieden binnen de commissie zijn we o.a. op zoek naar een radioloog vanuit een perifeer ziekenhuis. Ook juniorleden worden uitdrukkelijk uitgenodigd zich te melden. 

Meer informatie over de huidige leden en de onderwerpen die de commissie behandelt vindt u hier en op het tabblad wetenschapsbeleid op onze website.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact zoeken met de voorzitter, mevrouw prof. dr. M. (Marion) Smits via e-mail.

We kijken uit naar uw reactie!