Laat je stem horen tijdens webinar FMS: Hoe wil jij als dokter werken in 2035?

Op 28 november wordt er door Federatie Medisch Specialisten (FMS) van 19.30 tot 21.00 uur een webinar georganiseerd: Hoe wil jij als dokter werken in 2035? Welke invloed hebben technologische innovaties, demografische verschuivingen, macro-economische invloeden en klimaatproblemen op je werk? Het is belangrijk dat wij als radiologen en vooral als aios radiologie meedenken over de rol en werkwijze van medisch specialisten in 2035 en ook hier zichtbaar zijn. Klik hier om in te schrijven.

De webinar is een voorbereidende sessie op het project de Medisch specialist 2035 en het idee van FMS is om daar breed input op te halen van medisch specialisten en aios. Daarom is in dit avondwebinar veel ruimte ingeruimd voor de inbreng van deelnemers. 

Ask not what radiology can do for you, ask what YOU can do for the future of radiology
In onze eigen visie '21-'30 voor de toekomst hebben we hier ook al over nagedacht en zijn de belangrijke ABCD rollen van de radioloog geformuleerd. In de uitwerking van de visie komen er steeds nieuwe uitdagingen op ons pad. Hoe vindt AI toepassing in de ziekenhuiszorg? Denk na over samenwerking in een zorgsector mét landelijke databeschikbaarheid. Hoe draagt de radioloog bij aan kostenbesparing, door anderhalvelijnszorg en als behandelaar? Hoe komt de juiste diagnose op de juiste plek en op het juist moment?

Deze bijeenkomst is een mooie gelegenheid om onze visie uit te dragen en als radiologen zichtbaar te zijn. 

Klik hier voor de volledige aankondiging van de webinar van de Federatie.