SWC Abdominale Radiologie en Nucleaire Geneeskunde/Radiologie

De sandwichcursus van februari gaat bijna van start… maar het is nog niet te laat om je in te schrijven!  

Graag verwelkomen de cursusleiders van Abdominale radiologie en Nucleaire geneeskunde/radiologie u online bij de door hen zorgvuldig samengestelde cursus!

Naast de vertrouwde plenaire sessies, nu ook 6 parallelsessies per dag waaruit u kunt kiezen! De sessies bieden mogelijkheid tot interactie, hetzij via polls, hetzij via de chat, waar de cursusleiders als gastheer- of vrouw voor u het woord zullen doen.

Het nucleaire programma biedt voor elk wat wils, variërend van FDG-PET tot radio-embolisatie, van echo schildklier tot PSMA-therapie, van total body PET tot endocriene beeldvorming en van FES (mamma) tot FET (neuro). Dit mag en wil je niet missen!

Ook de abdominale sectie biedt veel variëteit! In de drie plenaire sessies word je bijgepraat over neuro-endocriene tumoren, endometrium- en cervixcarcinoom en beeldvorming na bariatrische chirurgie. De parallelsessies bieden als vanouds ook weer keuzes.  

Gelukkig geldt geen maximum voor het aantal deelnemers en mogen we al veel online deelnemers verwelkomen. Als u zich nog niet heeft ingeschreven, bent u van harte welkom om dat alsnog te doen. Het programma van beide cursussen vindt u hier en klik hier om direct in te schrijven.

Tot online ziens in Ede!