Reminder SWC Mamma- en Abdominale radiologie

U kunt zich nog inschrijven voor de aankomende SWC Mammaradiologie en Abdominale Radiologie van 7 t/m 10 februari in de ReeHorst in Ede. Tot en met 31 januari 2023 geldt er nog een lager tarief. Mammaradiologie opent deze cursus op dinsdag 7 februari en sluit op vrijdag 10 februari, Abdominale radiologie verzorgt de cursus op 8 en 9 februari. 

De cursusleiders aan het woord
‘Voor elk wat wils, maar wel lekker praktisch’ is de insteek van cursusleiders drs. Shirley Go en drs. Saskia Kolkman van Mammaradiologie. Het programma dat zij hebben samengesteld is heel afwisselend met interessante onderwerpen en enthousiaste sprekers waaronder ook een mammachirurg, een patholoog en een radiotherapeut.

Cursusleiders drs. Jaap Borstlap en drs. Jan Pieter Pennings zijn blij dat de cursus Abdominale radiologie nu weer fysiek door kan gaan en dat er weer gelegenheid is om elkaar in levenden lijve te ontmoeten, bij te praten en om interessante voordrachten bij te wonen. U wordt op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen, en, zoals u gewend bent, is er voor de beginnende collega alsook voor de ervaren radioloog genoeg te leren.

Programma
Nieuwsgierig naar het programma, klik dan hier voor de flyer met alle informatie! 
Voor de aandachtsgebieden zijn er leerdoelen geformuleerd:
Mammaradiologie
Abdominale Radiologie

Ook kunt u meteen inschrijven.

We zien u graag in Ede!