Radiologendagen 2024, Zien en gezien worden!

Hét congres voor radiologisch Nederland vindt plaats op 23 en 24 mei in 1931 in het bourgondische 's-Hertogenbosch. Het comité Radiologendagen en de commissie Sandwichcursus bundelen opnieuw hun krachten om met enthousiasme een boeiend congres te organiseren.

Programma
Het congres zal worden geopend door twee vrouwelijke arbiters uit de eredivisie die klein van stuk zijn, maar groots in hun daden. Het vrouwenvoetbal zit al jaren in de lift, maar vrouwelijke arbitrage in het mannelijke vaderlandse profvoetbal was tot voor kort nog geen vanzelfsprekendheid. Shona Shukrula en Franca Overtoom zijn geschiedenis aan het schrijven. Zij combineren hun topsportcarrière met een baan als Officier van Justitie bij het OM en als tandarts bij Defensie.

Na deze opening staan er veel collega's klaar om uw vakkennis te verrijken. U kunt zelf kiezen welk onderwerp u het meeste aanspreekt. In het programma staat bij ieder programma-onderdeel een toelichting van de spreker(s). 

Evenals in 2023 is de mogelijkheid om een hands-on echo sessie te volgen, uiteraard begeleid door ervaren tutoren. Verschillende vendors hebben hiervoor apparatuur beschikbaar gesteld. En hiervoor geldt vol = vol!

Tijdens de Radiologendagen kunnen een beste proefschrift prijs, abstract sessie en de quiz niet ontbreken! Tevens is er tijdens dit congres voldoende ruimte voor het nuttigen van koffie en om bij te praten met de collega’s uit het land. 
De donderdag is niet compleet zonder diner en feest bij Van Aken op de Tramkade onder begeleiding van een live band. 

Het volledige programma met toelichtingen op de diverse sessies staat vast:
- klik hier voor het programma op donderdag en
- klik hier voor het programma op vrijdag.

Accreditatie en inschrijven
Voor het volgen van het volledige programma van twee dagen ontvangen radiologen 11 accreditatiepunten namens de NVvR en nucleair geneeskundigen 9 accreditatiepunten namens de NVNG.
Een extra reden om u hier direct aan te melden voor de Radiologendagen met de befaamde SWC-sessies.

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen op dit niet te missen evenement! Tot dan!