Nu werk maken van Cross Hospital Workflow

Radiologen werken dagelijks aan vernieuwende initiatieven die de kwaliteit van leven voor de patiënt verbeteren en de zorg duurzaam, betaalbaar en toegankelijk kunnen houden. Hierbij wordt hard ingezet op samenwerking en de voorwaarden voor samenwerking, zodat voor elke patiënt snel en effectief de juiste diagnose kan worden gesteld en de weg gewezen kan worden naar de beste uitkomsten.

Cross Hospital Workflow
Het geloof is daarom sterk in de toegevoegde waarde van Cross Hospital Workflow om op relevante momenten de geschikte expertise uit te kunnen wisselen, de werkdruk te verlagen en het werkplezier te verhogen. Een instellingsoverstijgende aanpak met instant beschikbaarheid van relevante radiologische beelden en afgestemd op bestaande werkprocessen, is hiervoor een cruciale vereiste.

Lees meer over de bijdrage aan het onderzoek van klinisch informaticus in opleiding Rebecca Steketee in een stuk in ICT&health over Cross Hospital Workflow dat op 13 april 2023 verschijnt. Voorzitter van de NVvR Jet Quarles van Ufford en voorzitter van de NVvR sectie Techniek Onno Vijlbrief benadrukken hier hun inzet, drijfveren en ambities.

Lid van de Sectie Techniek? Schrijf in voor de digitale sectiebijeenkomst op 29 maart a.s. voor de presentatie over cross hospital workflow.