Inschrijving SWC voorjaar 2023 geopend

Met Sinterklaas en Kerst nog voor de deur, kunt u zich vast verheugen op een mooi nieuw jaar met interessante cursussen. Met de vertrouwde Sandwichcursussen in februari en in november en een heuse CLUB Sandwich in mei!

Voor nu graag uw aandacht voor de SWC van februari, die plaatsvindt van 7 t/m 10 februari in de ReeHorst te Ede. Mammaradiologie opent deze cursus op dinsdag 7 februari en sluit op vrijdag 10 februari, Abdominale radiologie verzorgt de cursus op 8 en 9 februari.

‘Voor elk wat wils, maar wel lekker praktisch’ is de insteek van cursusleiders drs. Shirley Go en drs. Saskia Kolkman van Mammaradiologie. Het programma dat zij hebben samengesteld is heel afwisselend met interessante onderwerpen en enthousiaste sprekers waaronder ook een mammachirurg, een patholoog en een radiotherapeut.

Cursusleiders drs. Jaap Borstlap en drs. Jan Pieter Pennings zijn blij dat de cursus Abdominale radiologie nu weer fysiek door kan gaan en dat er weer gelegenheid is om elkaar in levenden lijve te ontmoeten, bij te praten en om interessante voordrachten bij te wonen. U wordt op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen, en, zoals u gewend bent, is er voor de beginnende collega alsook voor de ervaren radioloog genoeg te leren.

Nieuwsgierig naar het programma, klik dan hier voor de flyer met alle informatie! 
Voor de aandachtsgebieden zijn er leerdoelen geformuleerd:
Mammaradiologie
Abdominale Radiologie

Ook kunt u meteen inschrijven.

Graag attenderen we u op het Early Bird tarief dat geldt tot en met 31 december 2022, dus mis deze kans niet!

Wij hopen u in groten getale te mogen begroeten in Ede!