Inschrijving Radiologendagen 2022 geopend!

De Radiologendagen op 19 en 20 mei zijn dit jaar weer een fysiek congres op een vertrouwde locatie, Gooiland in Hilversum. Hoogste tijd voor het aanhalen van contacten met collega radiologen (en nucleair geneeskundigen) of het opdoen van nieuwe ontmoetingen uiteraard! Niet alleen gaan we elkaar weer zien, we gaan ook een kijkje nemen in elkaars keuken, oftewel we gaan 'Gluren bij de Buren!'

Wat kunnen we van elkaar leren, dat is de onderlegger van deze Radiologendagen. Daarnaast is er uiteraard ook een ruim aanbod aan Refresher Courses, een beste proefschrift prijs, een quiz – waar het thema in is doorgevoerd – en abstract sessies. En graag nodigen we u uit voor een 'Walking Dinner' met aansluitend een heus dansfeest mét live band in de private 'Club' van Gooiland!

Bent u ook zo benieuwd naar het inspirerende programma, klik dan hier om het volledige programma te bekijken. Volg ook de Radiologendagen Instagrampagina (radiologendagennvvr) voor up to date informatie.

Het indienen van uw wetenschappelijk onderzoek is nog steeds mogelijk. Hierdoor maakt u kans om tijdens één van de vier abstract sessies uw onderzoek te presenteren en winnaar te worden van het 'beste abstract'! Uiteraard worden alle ingezonden abstracts beoordeeld door een onafhankelijke en kundige jury. Het indienen van wetenschappelijk onderzoek kan tot en met 1 april 2022 via het NVvR Abstract Portaal

Dus kom bijpraten en mee gluren tijdens de Radiologendagen 2022 in Gooiland Hilversum. Klik hier om u direct in te schrijven.

Wij kijken er enorm naar uit u weer allen te verwelkomen in Gooiland!