Eerste aflevering podcast 'Tegen het licht'

De eerste aflevering van de podcast 'Tegen het licht', over het stralende vakgebied van de radiologie, is gelanceerd. Deze aflevering is opgenomen tijdens de Radiologendagen op 23 en 24 mei 2024 in congrescentrum 1931 te 's-Hertogenbosch.  

Ook leden die niet aanwezig waren bij de Radiologendagen krijgen zo een impressie van deze enerverende dagen, en leden die er wel bij waren kunnen de sfeer ervan herbeleven. De aflevering geeft een inzicht in de organisatie, de plenaire en de parallelsessies en natuurlijk de borrel!

In de toekomstige afleveringen van dé podcast voor de radiologie wordt wederom bevlogen radiologen het hemd van het lijf gevraagd. Duik mee in het mooie vakgebied en leer niet alleen over de nieuwste ontwikkelingen en technieken, maar ook een beetje over de mensen achter het beroep. Het beloven boeiende gesprekken te worden met waardevolle inzichten.

Elke aflevering wordt bedacht en opgenomen door het enthousiaste team: Annelieve Timmers, Bas Vernhout, Jade Baars, Denise van Beekveld, Jetty Ipema en Ayoub Charehbili, en geproduceerd door Orly Media.

Nieuwsgierig geworden!? Luister de Podcast via:
Orlymedia 
- Spotify

En volg 'Tegen het Licht' op LinkedIn om ook van alle toekomstige afleveringen op de hoogte te blijven.