Afstudeerproject over product oogbescherming

Voor een afstudeerproject wordt gezocht naar radiologen die een röntgenstralen absorberend oogbeschermingsproduct willen testen. Deadline is 1 oktober. 

Mijn naam is Esmee Teders, ik studeer industrieel product ontwerpen op het Saxion, en ben momenteel bezig met afstuderen. Tijdens mijn afstudeerproject ontwerp ik röntgen absorberende oogbescherming die de ogen van de gebruikers volledig gaat beschermen tegen röntgenstraling. Dit project wordt gedaan in samenwerking met MDT X-ray, zij leveren onder andere loodschorten, loodkragen en loodbrillen.

Om het nieuwe product zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de eisen en wensen van de gebruikers, heb ik input vanuit de gebruikers nodig, vanuit u dus. U kunt mij het meeste vertellen over de huidige producten en situatie eromheen. Daarom zou ik u graag een aantal vragen willen stellen, wilt u hier aan meewerken om zo samen met mij een goed product te kunnen ontwerpen?

Mocht u enthousiast zijn en mee willen werken om het product zo gebruiksvriendelijk te maken, neem dan contact met mij op. Dit kan via de mail (e.s.teders@saxion.nl) of telefonisch (0630711641).
Het beantwoorden van de vragen zal ongeveer 5 minuten van uw tijd kosten.

(Deadline: tot en met zondag 1 oktober)

Met belangstelling zie ik uw positieve reactie tegemoet.